WMW - Zadar

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

U Biogradu na Moru upisalo se 148 građana, darivatelja za "Zakladu

 

zakladaOvaj petak u marini Kornati u Biogradu na Moru okupili su se brojni građani dobre volje te, upisom u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, dali svoj doprinos u spašavanju ljudskih života. 148 ljudi koji su se odazvali akciji upisa u Registar u organizaciji Zaklade Ana Rukavina, dali su krv za tipizaciju i time povećali šanse da se sačuva nečiji život.

Akcija je organizirana u sklopu tradicionalne međunarodne sportske manifestacije pod nazivom "Karnevalska regata" koju već trinaestu godinu zaredom organizira Yacht club Biograd. Regata se održava od 08. do 10. veljače 2013. godine u Biogradu na Moru, a ove godine, osim spajanja natjecateljskog duha i tradicije, dobiva i novu, humanitarnu notu.

Svaki potencijalni darivatelj upisom u Registar može spasiti nečiji život jer se transplantacijom koštane srži liječe bolesnici s akutnim i kroničnim oblikom leukemije te bolesnici s teškim oštećenjem koštane srži. Rezultati Registra U svjetski registar (Bone Marrow Donors Worldwide) iz Hrvatske je prijavljeno 32.031 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Iz hrvatskog Registra dobrovoljnih darivatelja KMS izdano je 25 transplantata: 15 transplantata je bilo za primatelje u Hrvatskoj, a 10 za primatelje izvan Hrvatske.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
453733