WMW - Zadar

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Moda - Ljepota

moda ljepotaModa i ljepota rubrika je koja nudi savjete i odgovore na pitanja koja zanimaju svaku djevojku/ ženu, a u današnje vrijeme kada modnim trendovima podliježu i mladići/muškarci, vjerujemo kako će se i oni pronaći u našim mudrim i svakodnevnim savjetima. Ipak, Moda i ljepota mnogo je više od šminke i trendovske odjeće. Možda više no ikad, danas svatko od nas želi biti ukalopljen u masu uniformiranih, gotovo programiranih klonova, ne odudarati od većine i biti dio globalne mašinerije, modne industrije i svega što ide uz to. Društvo je objeručke prihvatilo ono najgore od kapitalizma i globalizacije, ako dobro uopće postoji. Stoga smatramo kako su samopuzdanje i samouvjerenost osobe jedino vrijedno, i jedino na čemu treba raditi. Drugim riječima, nije bitno što imaš na sebi, već kako se u tome osjećaš. Vjeruješ li u sebe i osjećaš li se dobro u svojoj koži, ono vanjsko postaje manje bitno. 

U podrubrikama pratimo ženu, odnosno muškarca od njegove najranije dobi do duboke starosti. Sukladno tome, u našim podrubrikama pronaći ćete savjete o modi i ljepoti, ali i šire. Kako se osjećati dobro i ugodno u vlastitoj koži, kako se boriti s kompleksima i manjkom samopouzdanja koji napadaju u predpubertetskom i pubertetskom razdoblju, te u konačnici kako prihvatiti samog sebe i starjeti dostojanstveno.

Imajući na umu kako svaka žena, pa i muškarac, ipak teži lijepome i njegovanom, pobrinuli smo se da ne ostanete "kratkih rukava", drugim riječima da Vas svakodnevno informiramo o najnovijim trendovima modne i kozmetičke industrije. Naš prvi savjet je naoružajte se sampouzdanjem, a potom se "uhvatite u koštac" sa svim trikovima i imperativima kojima modna industrija obiluje. Dakako, uz našu pomoć! Nadamo se da će esteta u Vama biti zadovoljen.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
453714